lördag 17 juli 2010

Sonens nio liv

Han har hunnit avverka en del...när han var 4 månader och fick njurbäckeninflammation och sepsis...när han tog en skruvmejsel och körde in i hålet på spisen där barnsäkerknappen ska sitta, så spisen kortslöt..när han lyckades ta sig ut på vägen när grinden inte var stängd och en bil kom...(jag skrek så högt att det borde ha hörts in till Uppsala) tja, listan på sonens tilltag kan göras längre än barnens önskelistor vid jul.
Idag for lilla mamma in och ut och fixade med saker och såg inte att en av döttrarna hämtat en stege som stod lutad mot huset och ställt upp den mot stora granen (hon ville kolla fågelholken..)
Naturligtvis tog det inte lång stund innan 2-åringen for upp på den..."ska du inte ta ner honom" frågade maken...och jo det skulle man väl, var bara tvungen att fota trollet först :)

En av dessa är skyldig...en ledtråd är ordet glugg :-D


Kvällens middag blev lasange m kyckling (de sålde kycklingfileer för 25 kr påsen!) och mögelost..hittade en halv påse bladspenat i frysen som for i också...en massa lök och kryddor och tomatsås...blev mättande och även några frysenlådor,maken äter ju som en fågel...å andra sidan så äter jag som en skogshuggare så det jämnar ut sig..
Igår var vi föresten hos våra trevliga grannar! Stina m barn bjöd på fika och ett dopp i poolen :) och då bjöd hon på en underbar mjuk pepparkaka..som jag älskar! men barnen var urtrötta...väl hemma igen så däckade två av dem och sov en middagslur,jätteskönt...fast inte lika skönt på kvällen att få dem i säng.

1 kommentar:

  1. Vet hur det är min son är precis likadan på att hitta på en massa hyss och dumheter:(
    Försvinna iväg där det är farligt.
    Ett under att det inte händer mer olyckor än det gör.

    SvaraRadera