söndag 25 juli 2010

Regniga dagar..

Den här veckan har det inte bara varit fiskvecka utan också soppvecka, det har bara blivit så att vi ätit soppa till lunch, det har varit köttfärssoppa,ärtsoppa och idag blev det bondbönsoppa..en himla enkel men riktigt god soppa! på förmiddagen bakade jag bröd som åts till soppan..det blev premiär på att använda mjölet manitoba cream!
Jag gjorde på manitoba, lite dinkel,jäst,vatten och lite smör..ja just det...lite rågkross,valnötter och torkade aprikoser också :)
Theodor har pippi på att gå runt med skiftnyckel och skruvmejsel i blöjlinningen...självklart med den gamla brandmannakepsen :-D snacka om att lyckan var gjord när Sagas gamla snickarbyxor letades fram! får se om han går i pappas fotspår..även om de äldsta och jag hoppas på något mera glammigt! han ska ju bli festfixare a´la bindefeldt så vi får gå på realesepartyn i stockholm!

Här har den röda hatten/kepsen bytts ut mot den gula...barnen var dock rastlösa bitvis idag så jag gjorde varsin skattkarta åt Ronja och Saga att följa..med en chokladbit på slutet :) nu är det barnens favvoprogram på tv..sagoträdet! efter det så blir det nattning av trötta barn.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar