torsdag 17 juni 2010

Nyföddingar!

Idag har vi varit och hälsat på barnens nya kusin, en liten Matilda! hur söt som helst...och jag borde verkligen...verkligen hålla mig borta från sånna där små skrynkliga knyten...man blir ju så sugen! jag önskar nästan att lillan hade skrikit hela tiden när vi var där så jag skulle blitt lite avskräckt, men nä då...hon låg snällt o fint o sov.
Här får vi istället förhoppningsvis bevittna en "födsel" imorgon då det börjar bli dags för äggen att kläckas!
Från början så skulle vi ha ca 25 ägg, men några förolyckades på posten...sedan slöade posten till och äggen blev liggandes flera dagar där...så ett gäng ägg hade blivit förstörda.
Nu är det 12-13 ägg kvar som vi har lyst och sett rörelser i så nu är det bara att hålla tummarna!
I helgen ska det jobbas på skyttetävling igen så nu gäller det att klura på vad man ska laga för mat till ca 115 pers...och nu har jag bara dalaloppis och äggkläck i huvudet så maten får vänta :)
Annars så har dagen varit bra, har tagit ner de sista kartongerna från vinden för att leta efter mer loppissaker, och naturligtvis fastnade jag i en till fotokartong...märkligt hur man kunde tycka att man var så snygg när man var sisådär 18-20 bast när man egentligen var ganska så ful? nu när man börjar bli äldre handlar det inte så mycket om att vara snygg längre utan att hålla krämporna borta :-D ställde mig på vågen idag...trots att jag har börjat äta mer på kvällarna och även ätit fikabröd o glass så fortsätter viktnedgången, mot min vilja sjukt nog...vägde bara 50 kilo idag! för lite till mina 1,64 enligt mig...började skratta när jag såg mig själv i spegeln i bara underkläder, från fläskfia till benrangel på bara några månader...jag verkar ha fått full fräs på ämnesomsättningen rent ut sagt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar