söndag 16 januari 2011

Vilken toppendag!

Dagen började som vanligt...tidigt :) och just idag var det ju bra då mycket skulle hinnas med..det första skojsiga på agendan var en förmiddagsfika hos Mia och Niklas, de bor i "grannbyn" några km härifrån i ett jättefint och mysigt hus.
Och så fint de har det! och det bästa av allt..barnanpassat :) finns det nåt mera ansträngande än att åka bort till folk utan barn, men med miljoner sköra prydnadssaker i greppvänlig höjd?
Jag fick äntligen tillfälle att prova deras kaffemaskin...jag är såld! där snackar vi kaffe! inser att det jag mellan varven dricker hemma är i en annan division...
Fick höra om planerna inför den kommande blom och inredningsbutiken, jättespännande och väldigt roligt! härligt med människor som har drömmar och framförallt drivkraften att genomföra dem!
Efter koffeinruset så var det dags att åka hem och fixa lunch, blev en snabbislunch..potatis, korv broccoli och Ronjas favvo...monsterbönor (vita bönor i tomatsås..)
Efter lunch så blev det en snabbröjning innan några kompisar till Ronja dök upp på lite julgransplundring, några granar plundrades inte men några hästar gjorde entre istället...tjejerna lekte hästar och galloperade runt i huset...de var så duktiga och snälla allihopa! inget bus och inget tjafs...bara glada barn :)
Det blev fika och godispåsar, hönsgos (tjejerna var ute och tulade med de tacksamma hönsen) och naturligtvis så fick barnen mosa sönder de tre pepparkakshusen som var kvar!
Åh vad jag längtar till våren nu så barnen kan vara ute mera (fast egentligen längtar jag mest efter våren för att det betyder att det snart blir sommar...som i sin tur leder till höst...och voila! jul igen :-D
Nu ska bara lite tvätt inväntas för att hängas..borde duscha men kommer nog att däcka på soffan istället..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar