lördag 12 februari 2011

Nattjobb och mat "på lokal" :)

Här har det jobbats! inser mer och mer hur bra nattjobb passar mig...även om jag vet att det sliter på kroppen i längden, jag jobbade natten till idag...och det var inte många minuters lugn o ro på jobbet...full fart hela natten!
Sov som en stock fram till 14..sedan upp och försöka få liv i en döende kropp, utan kaffe dessutom...till slut säger maken att han minsann går och lånar av svärisarna...det var nog bra, både för mig och honom :-D
Sedan var det dags att hitta lite passande kläder, vi skulle nämligen ut på lokal och äta...ja lokal sa alltid min mormor :) det var många år sedan vi var ute och åt...men ikväll hade mina föräldrar kommit ner från urskogarna och bjöd på ett restaurangbesök! vi var på Amazing Thai och åt men vi lämnade de två minsta hemma med farmor...vi åt så vi rullade ut till bilen!
Imorgon väntar firande av maken som fyller år,storhandling...maken ska iväg och kolla på ett jobb..möte med klädbytargruppen..och sedan ett nattpass på det.
Fick en jättefin överraskning idag! ett paket med julsaker i av exets fru :) sånt blir man bara så lycklig av...jag längtar redan efter nästa jul!
Veckan som väntar är full av jobb,kick-off på jobbet,Theodors ultraljud,kärlek och det bästa av allt...barnbidrag!

1 kommentar:

  1. Vad kul att dina föräldrar kom och hälsade på. kram

    SvaraRadera