fredag 8 mars 2013

Familjen annorlunda

Ibland händer det att folk, särskilt folk som inte känner mig frågar om jag inte ska vara med i familjen annorlunda? och det tar jag som en förolämpning..att ställa upp i ett utfläkande tv-program och exponera sina barn för hela svenska folket bara för att få en massa gratisgrejer? då dör jag hellre...på allvar.
Jag kan erkänna att jag har sett något avsnitt här och var men med en fadd eftersmak i munnen..dels för att man snabbt inser att föräldrarna inte räcker till för sina barn och det krävs det ju ingen stjärnforskare för att inse..flera av dessa "hyllade" föräldrar har aldrig läst en godnattsaga för sina barn..och en skriver i sin blogg att "barnen sköter sina nattningar själva med allt vad det innebär.."
En av mammorna som inte är med i säsongens avsnitt väntar barn nummer tolv och har rökt sig igenom alla graviditeter och amningar...ingen utbildning..inga planer på att jobba, någonsin? och den människan sitter svenska folket och röstar fram som årets bloggare? en mamma som dessutom sätter sina barn på förskola så fort de kan gå...jag trodde man fick många barn för att man gillade att vara med barnen?
Och sedan den här 14-barns mamman blir fullkomligt dränkt i hatbrev för att hon gör en massa konstiga saker för att försörja sina barn? ser ingen likheten mellan dessa mammor som verkar nästintill beroende av att föda barn?
14-barns mamman gör lite vuxenbilder och annorlunda-mammorna fläker ut familjen och främst barnen i både tv och bloggar, vad är skillnaden?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar