måndag 14 januari 2013

Gården..

Gården som jag gärna skulle vilja ha finns fortfarande till salu...tänk så mycket bra jag skulle kunna uträtta där! odla ekologiskt,föda upp ännu mera kycklingar och vaktlar..koka saft,hugga ved och mocka boxar..sånt som jag älskar:)
Men just nu finns det för många om och kanske för att det ska bli verklighet..men den som lever får se!
Snart börjar uppladdningen för ännu en hönsbytardag som jag hoppas ska bli ännu bättre! dessvärre har jag hört flera som fått in smittor i sina besättningar vilket gör det aningens svårare att sälja fjäderfän.
Nu har jag slaktat och ätit mina första egenuppfödda vaktlar, jag provade två olika recept och i det ena så fyllde jag vaktlarna och lindade runt parmaskinka och skjutsade in i ugnen..
Det andra så kokade jag vaktlarna med vitt vin,buljong,potatis,morötter och scharlottenlök och det andra blev urmumsigt! det första receptet blev också gott men lite hårdare i köttet.
Snart kommer lite nya kort, för den efterlängtade laddar-sladden till kameran har ju hittats...efter bara 2 år! det måste vara rekord:)

1 kommentar:

  1. Hej,

    Jag såg på din blogg att du för länge sedan hade ett helt gäng med udda strumpor. Nu är det så att jag håller på och hjälper en klädinsamling och vi behöver just strumpor. Har du några kvar som du skulle kunna tänka dig att ge bort så kan vi så för portot?

    Med Vänlig Hälsning

    SvaraRadera