torsdag 13 december 2012

Q-Park

Jag är så arg så jag går upp i atomer!! inte nog med att vi anställda på Akademiska sjukhuset tvingas betala dyra parkeringsavgifter för att kunna jobba (400 kr i månaden om man jobbar mån-fre) vilket bara i sig är så dumt så det finns inte, alla stackars anhöriga till svårt sjuka tvingas betala 25kr/timme för att komma dit, snacka om att profititera på de svaga...
Nu fick jag en parkeringsbot, min dekal hade ramlat ner i bilbarnstolen...350 pix...jag överklagade och talade om att jag kunde komma in och visa upp min parkeringsdekal samt id-kort från Akademiska.
Men naturligtvis fick jag avslag, jag har aldrig någonsin hört talas om att någon fått rätt...men nu när jag får beslutet om överklagan så ska jag helt plötsligt betala det dubbla, alltså 700kr!!
Och hur lätt får man tag på någon där då? inte alls...en väldigt flummig hemsida som det verkar som att en tonåring har gjort, det står en hel rad med "vi-har-hört-alla-bortförklaringar-här-är-de-vanligaste-då-kan du-bajsa-på-dig-att-du-kan-överklaga"
Så nu sitter jag här med en räkning på 700 kr...en ny frys för 7000 kr eftersom våran gav upp...och en hel del annat massa skit, god jul liksom...
Q-Park skulle jag bara vilja kräkas på...rätt ner i brevlådan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar